Vaše firemní rezervy 2.část

Podruhé se společně zaměříme na rezervy, které se nacházejí u všech firem a jejich odhalení a následné využití Vás může posunout vpřed. Dnešní rezerva se nachází u Vašich zaměstnanců. Každý z nich totiž disponuje informacemi, které se týkají procesu, ve kterém se daný zaměstnanec pohybuje. Ale často se jedná o informace, které jsou detailnější než ty, kterými disponuje management. Následkem bývají rozhodnutí, která nejsou úplně stoprocentní, což může vést ke zbytečným ztrátám.

Je třeba si uvědomit, že vždy je co zlepšovat a to bez ohledu, zda se jedná o obchod, strategii, marketing, výrobu, finance, management, logistiku a mnoho dalšího. Odhalování rezerv je důležité zejména dnes, kdy se nacházíme v době neustálých změn a ekonomické nestability.

Jak jste na tom s rezervami Vy? Buďto jste firmou, kde se dedení spokojí s tím, že lidé dělají to, co se jim řekne a nebo patříte mezi firmy, které pro odhalování rezerv své lidí aktivně zapojují do inovací a plánů. Avšak nezapomínejte na systém, který Vám dokáže odhalování slabých míst a následnou inovaci, komunikaci a měření efektivity správně řídit.

Výsledkem jsou pak lidé, kteří se nechovají jako roboti, ale díky vytvořenému prostoru, týmové práci a správně komunikaci vznikne firemní kultura, která se pozitivně promítne do prosperity celé firmy.

Pokud Vás zaujala možnost zapojit zaměstnance do inovací, rádi se s Vámi podělíme o naše zkušenosti z praxe. Také Vám ukážeme nástroj, který Vám dokáže řídit proces inovací v rámci celé firmy. Tzn. firemní proces, zajišťující dílčí inovace, včetně priorit, komunikace, měření kvality inovačních návrhů až po měření celkové efektivity.

Chcete nezávazně zjistit, jak můžeme pomoci zrovna Vám?
Ozvěte se nám a domluvíme si konzultaci zdarma!

Miroslav Kohout / +420 602 563 950 / info@cbnetwork.cz / nebo vyplňte kontaktní formulář

Povinné pole Jméno a Příjmení.
Povinné pole Email.
Povinné pole Telefon.
Povinné pole Váš dotaz nebo požadavek.